söndag 11 december 2011

Waka waka

Kära vintertrötta, vinterglada, vinterdeppiga, vinterpigga och alla andra läsare!

I sånnahär tider, när det är vinter, man är ungefär ett år för ung, det regnar kroniskt ute, händerna är konstant torra, man har ont i ryggen av allt plugg, ens kropp är vit som om man aldrig ens hört talas om solen och man får headache bara av att bara höra alarmet ringa på morgonen, är det lätt att deppa ihop. Men då, kära läsare, är det dags att sluta deppa och börja peppa. För efter regn kommer det alltid solsken och efter vintern kommer alltid våren. Till och med när livet är som vintern i Narnia, man tror att den aldrig kommer ta slut. Men precis som i Narnia, plötsligt är det vår. Därför kompisar, är det bäst att göra det bästa av situationen.

Gör alltng som du inte kommer kunna göra när du är 18, alternativt låtsas att du redan är 18.
Köp ett snyggt, stor paraply och uttnyttja att de är stort så du kan säga "You can stay under my umbrella, ella, ella, eh, eh, eh" till snyggkillen på busshållplatsen.
Lägg dej i badkaret med massa badbomber och och smörj in hela dej med någon trevlig bodylotion.
Lägg en värmepåse på ryggen när du pluggar så får du garanterat mindre ont, iallafall så blir du varm.
Gå ut och catcha D-vitamin så fort som solen vågar visa sig och byt alarmsignal till någon låt som gör att du istället för att tänka FML när du vaknar, istället tänker att det är tur att du vaknar idag så du får höra denna vackra låt.

Kanske känns livet bättre då. Annars rekommenderas Teneriffa som ett soligt resmål. Och såklart, drink tea. There's lot's of tea. Hejdå.

Inga kommentarer:

Skicka en kommentar

"En god kommentar är likt en god måltid - fylld av glädje och näring."